Санаторно курортний комплекс Моршинкурорт

4.9 star(s) from 21 votes
Україна, Львівська область, Morshyn, 82482
Санаторно курортний комплекс  Моршинкурорт Санаторно курортний комплекс Моршинкурорт is one of the popular Medical Center located in Україна, Львівська область ,Morshyn listed under Medical Center in Morshyn , Health/medical/pharmaceuticals in Morshyn , Resort in Morshyn , Health Spa in Morshyn ,

Contact Details & Working Hours

More about Санаторно курортний комплекс Моршинкурорт

Моршин – невеличке містечко на Прикарпатті, відоме на всю Україну як один з найефективніших гастроентерологічних курортів. 130 років тому його знали як один з найкращих кліматичних курортів, а на початку ХХ століття порівнювали з найвідомішими європейськими оздоровницями, називаючи «Галицьким Карлсбадом» і «Галицьким СПА». Його сульфатно-магнієві та калієво-натрієві мінеральні води є незамінними в лікуванні захворювань печінки, жовчевивідних шляхів, шлунку, підшлункової залози, кишківника та цукрового діабету. Вживання цих вод в комплексі з лікувальними процедурами та індивідуально підібраним дієтичним харчуванням забезпечать не тільки якісний, а й довготривалий ефект.
Сьогодні СКК «Моршинкурорт» позиціонує себе як один з найперспективніших курортів України. Володіючи джерелами мінеральних вод з унікальними лікувальними властивостями, сучасною медичною базою, кваліфікованим медичним персоналом, оновленим номерним фондом, «Моршинкурорт» створює сприятливі умови для вдалого відпочинку та ефективного лікування.
Санаторно-курортний комплекс «Моршинкурорт» об’єднує санаторії «Дністер», «Черемош», «Перлина Прикарпаття», «Світанок», «Лаванда», Лікувально-діагностичний центр, Бальнеолікарню, бювет мінеральних вод та Палац Культури. Всі санаторії «Моршинкурорту» розташовані в лісопарковій зоні, що дозволяє відпочивати і лікуватися серед природи, не залишаючи території міста. Адже у Моршині цілющі властивості має не лише вода, а й повітря – курорт розташований в екологічно чистій місцевості.

Map of Санаторно курортний комплекс Моршинкурорт