Ялинка Готель

вул. Томинових 127, с. Вишків, Долинський р-н., Івано-Франківська обл.., Vyskov, 77563
Ялинка Готель Ялинка Готель is one of the popular Eco Tour Agency located in вул. Томинових 127, с. Вишків, Долинський р-н., Івано-Франківська обл.. ,Vyskov listed under Hotel in Vyskov , Eco Tours in Vyskov , Inn in Vyskov ,

Contact Details & Working Hours

More about Ялинка Готель

Відпочинок в Карпатах,ласкаво просимо до готелю «Ялинка», де на Вас завжди чекають і зустрінуть з теплою карпатською гостинністю.
Готель «Ялинка» - це місце, де Ваш відпочинок та затишок є нашою найвищою метою. Відпочиваєте Ви з родиною чи зупинились у нас, подорожуючи по справах, Ви завжди відчуєте турботу та сервіс високого класу.
Ми сподіваємось, що час проведений в «Ялинці» буде приємним і пройде на висоті не тільки відносно моря (900 м), але й на висоті Ваших приємних вражень і хорошого настрою.
Срібляться, б’ються дзвінко об стрімкі береги і розсипаються сонячними бризками, чисті хвилі гірських річок. Запашні ліси, шовкові долини, вузенькі стежечки і гірські плаї, молочні хмарки ранкового туману і п’янке смерекове повітря.
Батьківщина справжнього гриба і ароматно-смачних ягід.
Це місце оспіване в піснях про легендарного опришка Олексу Довбуша, перлини Карпат – озера Синевир, овіяне таємницею монастиря у Гошеві, шаленого наукового прориву XIX сторіччя в галузі залізничної дороги – «Карпатський трамвай»
Чарівний куточок де Божою благодаттю сповнюються серця від споглядання краси земної.
Гостинно запрошуємо Вас, на відпочинок в Карпатах у «Ялинку»

Map of Ялинка Готель