Галерея "Арт на Мур""

Fortechniy pereulok, IvanoFrankivsk, 76000
Галерея "Арт на Мур"" Галерея "Арт на Мур"" is one of the popular Art Gallery located in Fortechniy pereulok ,IvanoFrankivsk listed under Art Gallery in IvanoFrankivsk , Arts & entertainment in IvanoFrankivsk ,

Contact Details & Working Hours

More about Галерея "Арт на Мур""

Історично склалося так, що масове мистецтво, вважається масовим з точки зору його попиту у покупців, а не через його гірші чи кращі естетичні якості. Мистецькі школи, виховуючи смак, розуміння та сприймання мистецького твору у глядача чинять безпосередній вплив на рівень смаку та уподобань публіки. Оскільки художник є зацікавленим індивідуумом, то його безпосередні знання у мистецтві розвиваються окремо і прогресивніше, аніж поінформованість його потенційних глядачів. Звідси ми робимо простий висновок про стан сучасного мистецтва (в рамках умовно двадцяти років і обмежимось теренами Івано-Франківська та сусідніх областей) на сьогоднішній день. Актуальність тем та ідей в мистецтві для митців та їх кола проходить, а потрібна кон'юнктура для сприймання і «споживання», ще не вихована, не підготовлена. Чекати років п’ятдесять, коли ця прогалина буде заповнена довго і нецікаво, тому це спонукає до певних дій, які направлені на подолання цієї перешкоди.
Бастіон в місті Івано-Франківську в минулому відігравав важливу роль як фортифікаційна споруда, в недалекому минулому відігравав важливу роль як споруда, (а точніше – руїна) для потреб «субкультур» міста, і сьогодні відновив своє існування і синтезував функції для жителів міста та їх гостей. Зберегти минуле та інтерпретувати в теперішнє, грамотно та безпафосно, це завдання не з легких, як і все що робиться добротно. Та вдало підібраний симбіоз людей, які працювали над цим проектом дав свої результати, які ми спостерігаємо зараз.

Map of Галерея "Арт на Мур""