База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра"

Косівський р-н, Село Люча, присілок Нижній Рушір 50, IvanoFrankivsk, 76000
База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра" База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра" is one of the popular Sports Team located in Косівський р-н, Село Люча, присілок Нижній Рушір 50 ,IvanoFrankivsk listed under Outdoor Recreation in IvanoFrankivsk , Sports/recreation/activities in IvanoFrankivsk , Vacation Home Rental in IvanoFrankivsk ,

Contact Details & Working Hours

More about База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра"

База відпочинку" Смерічка " запрошує відвідати первісні Карпати. Ми знаходимось в Косівському Національному заповіднику у місці , що зветься територія " Сріблястих Водоспадів ". Один з най мальовничіших водоспадів знаходиться безпосередньо на території бази. Природнє плесо цього водоспаду придатне і використовується нашими відпочиваючими для купання. Запрошуємо до відпочинку усіх хто любить природний спокій первісних Карпат. Запрошуємо для святкування днів народжень, корпоративів, нового року та інших свят якими багата наша українська культура. Здаємо будинки як цілком і усі разом з територією так і пономерово. Усі відпочиваючі мають чудову можливість оздоровитись тому , що на тереторію бази, а також у будинки подається вода з мінерального джерела (за легендою це одне з трьох джерел у Карпатах з яких пив Довбуш , щоб володіти своєю над людською силою). На території прямо над річкою знаходиться сауна. Організовуємо купання у чанах. Організовуємо піші та автобусні екскурсії. У безпосередній близькості від бази (1 км) знаходяться озера з хорошими трофеями для любителів рибалки, боуфішингу та відпочинку. Організовуємо полювання. Зимою ласкаво просимо до нас на лижі. Шешорський підйомник знаходиться за 20 хвилин їзди від бази.
Центр інтенсивної підготовки " Саламандра " запрошує до співпраці спортивні, громадські та ін. організації. Запрошуємо для проведення на території бази оздоровчих, спортивних та тематичних таборів. Табори проводимо і організовуємо як самі так і надаємо базу для проведення таборів іншим організаціям. На наших спортивних таборах інтенсивної підготовки з вами займатимуться тренери світового рівня, що не один рік очолюють таблиці світової першості. Тренери по єдиноборствам, фізичній підготовці (кросфіти),психологічній підготовці. Запрошуємо усіх бажаючих спортсменів та ін. брати участь у таборах та спортивних зборах, для підвищення особистої та командної майстерності. Усіх благ та до зустрічі!

Map of База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра"

OTHER PLACES NEAR База відпочинку " Смерічка " і табір інтенсивної підготовки " Саламандра"