ІВО Оптика

Фортечний провулок, 1 Галерея "Бастіон", Ivano-Frankivsk, 76018
ІВО Оптика ІВО Оптика is one of the popular Sunglasses & Eyewear Store located in Фортечний провулок, 1 Галерея "Бастіон" ,Ivano-Frankivsk listed under Shopping/retail in Ivano-Frankivsk , Eyewear in Ivano-Frankivsk ,

Contact Details & Working Hours

More about ІВО Оптика

Комплекс послуг в одному місці - від перевірки зору на сучасному медичному обладнанні до підбору окулярних лінз, оправи та виготовленню індивідуальних окулярів. Для молодих та енергійних, сповнених позитивом та нестримними емоціями сонцезахисні оригінальні фірмові окуляри з захистом від всіх шкідливих UV-променів, вироблені з надсучасних з якісних легких проти алергенних матеріалів від провідних компаній світу.

Лікар-офтальмолог швидко та якісно перевірить Ваш зір, надасть необхідну консультацію, зробить підбір окулярних або контактних лінз, надасть рецепт та порекомендує відповідні до зору лінзи.
Продавець-консультант допоможе підібрати відповідні окуляри для читання, далі або середньої відстані (для приміщень, телевізора, комп’ютера), спеціальні окуляри для водіїв, для роботи одночасно з близькими та дальніми відстанями (біфокальні, прогресивні та мультифокальні) та ін. При замовленні складних окулярів – запропонує окулярні лінзи зі спеціальними покриттями, країну та виробника лінз. Кваліфіковано підбере сучасну якісну оправу, що пасує до вашого обличчя, розповість про останні тенденції моди та запропонує новинки в світі модних окулярів.

Map of ІВО Оптика